( +34) 872 20 68 20 info@windplus.es

Pèrgoles Bioclimàtiques Windplus

Les pérgoles bioclimàtiques són estructures versàtils i funcionals dissenyades per millorar els espais exteriors. Aquestes pérgoles estan equipades amb lames ajustables que permeten controlar la quantitat de llum solar, ombra i ventilació segons les preferències de l’usuari i les condicions climàtiques. El seu disseny intel·ligent permet regular la temperatura i crear ambients confortables durant tot l’any. A més, les pérgoles bioclimàtiques aporten un toc estètic i modern a qualsevol entorn, convertint-se en el complement perfecte per a jardins, terrasses i àrees a l’aire lliure. La seva capacitat per integrar-se amb sistemes automatitzats i el seu enfocament en l’eficiència energètica les converteixen en una elecció popular per a aquells que busquen gaudir al màxim dels seus espais a l’aire lliure, sense importar la temporada.

pérgolas bioclimáticas windplus
pèrgoles-bioclimàtiques-exemple

Importància de les pèrgoles bioclimàtiques

Les pergoles bioclimàtiques tenen una gran importància en l’arquitectura moderna i el disseny d’espais exteriors, ja que optimitzen el confort i la sostenibilitat. Aquestes estructures permeten regular la temperatura, la il·luminació i la ventilació, creant un ambient agradable i adaptable durant totes les estacions de l’any. Al controlar la radiació solar i permetre la circulació de l’aire, redueixen el consum energètic i contribueixen a la conservació del medi ambient. A més, el seu disseny estètic i versàtil complementa qualsevol estil arquitectònic i afegeix valor als espais exteriors de cases, hotels, restaurants i altres establiments.

pergolas-bioclimatiques
pérgolas bioclimáticas windplus

Pèrgoles Bioclimàtiques: La Clau de l’Eficiència Energètica

Les pèrgoles bioclimàtiques són la solució ideal per als amants de l’eficiència energètica. Gràcies al seu disseny intel·ligent, aquestes estructures adaptables regulen de manera natural la temperatura i la il·luminació del seu espai exterior. Aprofitant al màxim l’energia solar i emprant sistemes d’apertura i tancament automàtics, les pèrgoles bioclimàtiques optimitzen l’ús de l’energia i permeten un control precis de les condicions ambientals. Això no només redueix el consum energètic, sinó que també crea un entorn confortable i sostenible, fent d’elles la millor elecció per a qui busca una eficiència energètica excepcional en la seva terrassa o jardí.

Un Espai Exterior Ambfort i Estil, Gràcies a les Pèrgoles Bioclimàtiques

Les pèrgoles bioclimàtiques no només destaquen per la seva eficiència energètica, sinó que també transformen el seu espai exterior en una oasi d’elegància i comoditat. Amb el seu disseny modern i funcionalitat única, aquestes pèrgoles ofereixen un entorn sofisticat que et permet gaudir de la natura sense renunciar a la comoditat i l’estil. Ja sigui per a una trobada casual, una vetllada romàntica o simplement un lloc per relaxar-se, les pèrgoles bioclimàtiques aporten un toc d’elegància al seu exterior que farà que sigui l’envi de tots els seus convidats i veïns. Experimenti la fusió perfecta entre funcionalitat i estètica amb les nostres pèrgoles bioclimàtiques, creant un espai exterior que reflecteixi la seva personalitat i gusts, mentre gaudeix de tots els beneficis que ofereixen.

pèrgoles-bioclimàtiques-diseny
Què és una pèrgola bioclimàtica?

Una pèrgola bioclimàtica és una estructura de coberta regulable que permet adaptar l’espai protegit segons les condicions climàtiques. Està dissenyada per oferir ombra i protecció contra la pluja, permetent al mateix temps una correcta ventilació. Les seves lames orientables poden obrir-se o tancar-se per controlar la quantitat de llum solar i la circulació de l’aire.

Com funciona una pèrgola bioclimàtica?

Funciona mitjançant lames ajustables, generalment d’alumini, que poden orientar-se segons les necessitats. En dies assolellats, les lames es poden inclinar per proporcionar ombra sense bloquejar completament el flux d’aire. En cas de pluja, les lames es poden tancar completament per protegir l’àrea coberta. Alguns models compten amb sensors que ajusten automàticament les lames segons les condicions climàtiques.

Quins són els beneficis d'instal·lar una pèrgola bioclimàtica?

Els beneficis inclouen:

Control climàtic: Permet adaptar l’espai segons el clima, protegint contra el sol, la pluja i facilitant la ventilació.

Estalvi energètic: En controlar l’exposició solar, pot ajudar a reduir la necessitat d’aire condicionat a l’estiu i calefacció a l’hivern.

Estètica i funcionalitat: Afegeix un espai addicional utilitzable a exteriors i terrasses, i el seu disseny modern pot augmentar el valor estètic de la propietat.

Durabilitat: Fabricades generalment amb materials resistents a la intempèrie, ofereixen una llarga vida útil amb mínim manteniment.

Necessita molt manteniment una pèrgola bioclimàtica?

No, les pèrgoles bioclimàtiques estan dissenyades per ser resistents i duradores. Generalment, estan fabricades amb materials com l’alumini que resistixen la corrosió i el desgast pel clima. Tanmateix, és recomanable revisar i netejar ocasionalment les lames i les parts mòbils per assegurar el seu correcte funcionament i prolongar la seva vida útil.

Es pot personalitzar el disseny d'una pèrgola bioclimàtica?

Sí, moltes empreses ofereixen opcions de personalització quant a mida, color, tipus de lames, i altres elements addicionals com il·luminació LED, sensors de pluja o vent, i sistemes de tancament lateral. És possible adaptar la pèrgola bioclimàtica a l’estil i necessitats específiques de cada espai.

 

OFICINA / MAGATZEM / OFICINES
C. dels Oms, 3 - Pol. Ind. V2 17111 VULPELLAC (Girona)
T +34 872 20 68 20 - M 609 03 56 56

Horari:
De 9.00 a 17.00 h
Per la vostra millor atenció, demanar cita prèvia.

 

CONTACTA AMB NOSALTRES

Si teniu qualsevol dubte o pregunta, poseu-vos en contacte via telèfon o correu electrònic.

windplus_export

Segueix-nos per estar al dia dels nostres projectes i novetats

ALUMINIER TECHNAL

Som Taller instal·lador oficial de la xarxa Aluminier Technal, líder en tecnologia i qualitats per a la construcció de tancaments d’alumini amb unes altes prestacions d'estanquitat i aïllament tèrmic i acústic que aporten un alt grau de confort als espais interiors, a més d'estalviar energia.