( +34) 872 20 68 20 info@windplus.es

OFICINA
Windplus es troba al Polígon Industrial de Vulpellac al municipi de Forallac (Girona) a uns 30 minuts de la sortida Girona Nord de l’autopista AP-7 de Barcelona a França.

15 + 15 =

 

 

ADVERTÈNCIA DE PRIVACITAT Les dades de caràcter personal que es facilitin per correu electrònic mitjançant el següent formulari quedaran registrats en un fitxer de WINDPLUS EXPORT, S.L. amb la finalitat de prestar els serveis sol•licitats, contestar a les consultes, obtenir dades estadístiques de les mateixes o enviament de publicitat comercial, newsletter. Així mateix, els notifiquem que tenen dret a exercitar els seus drets d’accés, rectificació, cancel•lació i oposició dirigir-vos per escrit WINDPLUS EXPORT SL, C. Oms, 10, 17111 de Vulpellac, adjuntant una fotocòpia del vostre DNI.

l

WINDPLUS Tancament d'alumini

Utilitzeu aquest formulari per fer-nos arribar els vostres dubtes, preguntes, suggeriments o qualsevol altra comunicació.

ADREÇA

ADREÇA OFICINA/TALLER/EXPOSICIÓ
Carrer dels Oms, 3 – 17111 VULPELLAC
Tel. 872 20 68 20

COM ARRIBAR

OFICINA/TALLER/EXPOSICIÓ: Windplus es troba al Polígon Industrial de Vulpellac al municipi de Forallac (Girona) a uns 30 minuts de la sortida Girona Nord de l’autopista AP-7 de Barcelona a França

 

OFICINA / MAGATZEM / OFICINES
C. dels Oms, 3 - Pol. Ind. V2 17111 VULPELLAC (Girona)
T +34 872 20 68 20 - M 609 03 56 56

Horari:
De 9.00 a 17.00 h
Per la vostra millor atenció, demanar cita prèvia.

 

CONTACTA AMB NOSALTRES

Si teniu qualsevol dubte o pregunta, poseu-vos en contacte via telèfon o correu electrònic.

windplus_export

Segueix-nos per estar al dia dels nostres projectes i novetats

ALUMINIER TECHNAL

Som Taller instal·lador oficial de la xarxa Aluminier Technal, líder en tecnologia i qualitats per a la construcció de tancaments d’alumini amb unes altes prestacions d'estanquitat i aïllament tèrmic i acústic que aporten un alt grau de confort als espais interiors, a més d'estalviar energia.