( +34) 872 20 68 20 info@windplus.es

EMPRESA

Solucions integrals en tancaments d’alumini

WINDPLUS, amb més de 25 anys d’experiència, es dedica a la fabricació, manipulació i muntatge de tot tipus de tancaments d’alumini. Fem realitat el seu projecte des del més petit fins al més avantguardista i innovador.

Oferim un ampli assessorament tècnic a particulars i professionals de la construcció per facilitar l’ús del producte i adaptar-nos a les necessitats de cada projecte. Treballem dia a dia amb els millors sistemes per oferir un producte de màxima qualitat.

Som experts en construcció d’obra nova i rehabilitacions, coneixedors de les tècniques adecuades pel tipus d’infrasestructura. Trobem les solucions més modernes i eficients del mercat en tancament d’alumini i apliquem les últimes tendències en disseny i en avenços tècnics per garantir els millors resultats del sector.

TALLER

Exposició d’alumini a l’Escala

WINDPLUS, posa a la vostra disposició una exposició a on podran veure i comprovar els acabats i la funcionalitat dels productes aconsellats abans de la instal·lació. Sabem escollir per a cada treball la perfileria i marca oportuna, per obtenir la millor qualitat, funcionalitat i preu en el seu projecte.

Fabriquem i instal·lem tot tipus de finestres d’alumini: practicables, corredisses, oscil·lobatents, elevables, plegables – lliscants, fixes, trencament pont tèrmic, vidres acústics, vidres tèrmics, vidres de seguretat …

PRODUCTES

Disposem d’un gran ventalls de productes a on podrà escollir entre diferents opcions perquè el projecte s’ajusti a les seves necessitats.

– Portes i finestres minimalistes
– Murs cortina
– Falsos sostres d’alumini
– Pèrgoles bioclimàtiques
– Galeries
– Claraboies
– Persianes
– Baranes d’alumini i vidre
– Mampares
– Vidres i miralls
– Mosquiteres
– Tendals

PROFESSIONALITAT, QUALITAT I EFICÀCIA

Si tens cap dubte, ens vols fer un suggeriment
o t’agradaria rebre més informació,
no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres.

 

OFICINA / MAGATZEM / OFICINES
C. dels Oms, 3 - Pol. Ind. V2 17111 VULPELLAC (Girona)
T +34 872 20 68 20 - M 609 03 56 56

Horari:
De 9.00 a 17.00 h
Per la vostra millor atenció, demanar cita prèvia.

 

CONTACTA AMB NOSALTRES

Si teniu qualsevol dubte o pregunta, poseu-vos en contacte via telèfon o correu electrònic.

windplus_export

Segueix-nos per estar al dia dels nostres projectes i novetats

ALUMINIER TECHNAL

Som Taller instal·lador oficial de la xarxa Aluminier Technal, líder en tecnologia i qualitats per a la construcció de tancaments d’alumini amb unes altes prestacions d'estanquitat i aïllament tèrmic i acústic que aporten un alt grau de confort als espais interiors, a més d'estalviar energia.