( +34) 872 20 68 20 info@windplus.es

PROJECTES > OBRA INDUSTRIAL

Fabriquem i instal·lem tot tipus de finestres d’alumini: practicables, corredisses, oscil·lobatents, elevables, plegables – lliscants, oscil·loparal·leles amb vidres fixes, trencament pont tèrmic, acústics, tèrmics de seguretat… Abastem tot el procés en la fabricació i col·locació del producte escollit, des del mesurament, disseny, fabricació, transport, col·locació i acabat final d’obra.

GUADEIXI DELS AVANTATGES DELS TANCAMENTS D’ALUMINI

L’alumini s’ha convertit en el material preferit dels arquitectes i dissenyadors per a portes i finestres en les estructures modernes. Ofereix un ampli ventall de possibilitats com tancaments, façanes, portes, finestres, verandes… i amb múltiples acabats: lacats a color, imitació a la fusta, anoditzats, texturitzats…
Té un gran nivell de seguretat. En ser difícilment inflamable, aporta seguretat i confort a qualsevol edifici o construcció, ja que és altament resistent contra el foc i les altes i baixes temperatures.

COMODIDAT I CONFORT

TECNOLOGIA I DISSENY

PROTECCIÓ I SEGURETAT

QUALITAT I SERVEI

AÏLLAMENT ACÚSTIC

AÏLLAMENT TÈRMIC

ESTALVI ENERGÈTIC

 

OFICINA / MAGATZEM / OFICINES
C. dels Oms, 3 - Pol. Ind. V2 17111 VULPELLAC (Girona)
T +34 872 20 68 20 - M 609 03 56 56

Horari:
De 9.00 a 17.00 h
Per la vostra millor atenció, demanar cita prèvia.

 

CONTACTA AMB NOSALTRES

Si teniu qualsevol dubte o pregunta, poseu-vos en contacte via telèfon o correu electrònic.

windplus_export

Segueix-nos per estar al dia dels nostres projectes i novetats

ALUMINIER TECHNAL

Som Taller instal·lador oficial de la xarxa Aluminier Technal, líder en tecnologia i qualitats per a la construcció de tancaments d’alumini amb unes altes prestacions d'estanquitat i aïllament tèrmic i acústic que aporten un alt grau de confort als espais interiors, a més d'estalviar energia.